Select your language

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

Η επανέναρξη του σχολείου πλησιάζει και η λειτουργία του θα πρέπει να γίνει με τον ασφαλέστερο δυνατό τρόπο.

Λαμβάνοντας υπόψη τα δεδομένα του κτηρίου που στεγάζεται το Σ.Ε.Π. και τον αριθμό των ατόμων που συγχρωτίζονται σε αυτό, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι για την υγεία όλων υποχρεούμαστε να τροποποιήσουμε τον τρόπο επικοινωνίας των γονέων και κηδεμόνων αλλά και άλλων συγγενικών προσώπων των παιδιών με τους εκπαιδευτικούς και τη Διεύθυνση του σχολείου μας.

Παρακαλούνται όσοι έχουν σοβαρό λόγο, που δεν μπορεί να τακτοποιηθεί τηλεφωνικώς ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, να προσέρχονται στο σχολείο μόνο κατόπιν ραντεβού σε συγκεκριμένη ημέρα και ώρα, χωρίς καθυστέρηση ώστε να αποφευχθεί συνωστισμός. Επισκέψεις χωρίς προηγούμενη συνεννόηση δεν θα επιτρέπονται.

Η χρήση μάσκας για κάθε επισκέπτη θεωρείται απαραίτητη. Στην είσοδο του σχολείου θα υπάρχει απολυμαντικό για απολύμανση των χεριών μαθητών και τυχόν επισκεπτών.

Η παρουσία σας στο σχολείο πρέπει να είναι σύντομη και επίσης να αποφεύγεται η κίνηση εντός των χώρων του σχολείου και της αυλής, εκτός από το σημείο συνάντησης.

Ξεχασμένα αντικείμενα στο σπίτι η φαγητό που δεν δόθηκε το πρωί, δεν θα παραλαμβάνονται κατά τη διάρκεια του ωραρίου λειτουργίας από τους γονείς ή συγγενείς.

Σε περίπτωση ήπιων συμπτωμάτων αδιαθεσίας παρακαλούμε να ακυρώνετε το ραντεβού.

Κατά την προσέλευση και αποχώρηση των παιδιών από το σχολείο, παρακαλούνται οι συνοδοί γονείς, κηδεμόνες και συγγενικά πρόσωπα, να περιμένουν στο πεζοδρόμιο και όχι στα σκαλοπάτια και στην είσοδο διότι δημιουργείται επικίνδυνος συνωστισμός.

Τέλος το σχολείο θα διαθέσει μια πάνινη μάσκα σε κάθε παιδί, την οποία παρακαλείστε να πλένετε με καυτό νερό και σαπούνι καθημερινά. Η χρήση μάσκας από τα παιδιά είναι προαιρετική. Επίσης θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν στις τάξεις και στους κοινόχρηστους χώρους του σχολείου απολυμαντικά ενώ απολύμανση πραγματοποιήθηκε πριν την επανέναρξη.

Παρακαλούμε θερμά για τη συνεργασία σας ώστε να παραμείνουμε όλοι υγιείς.

Σας ευχαριστούμε.

Από τη Διεύθυνση του Σ.Ε.Π.

Σχολείο Ευρωπαϊκής Παιδείας Ηρακλείου

Σαββαθιανών & A. Νιώτη 8
  Τ.Θ. 2099
  71202 Ηράκλειο
  Ελλάδα
mail@sch-eur-education.ira.sch.gr
+30 2810 301780
  facebook.com/seeheraklion

 

Πρωτοβάθμιος Κύκλος
dimeured@sch.gr

Δευτεροβάθμιος Κύκλος
gymeured@sch.gr