Εγγραφή στο Νηπιαγωγείο

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την εγγραφή στο Νηπιαγωγείο του Σ.Ε.Π. είναι:

 1. Αίτηση εγγραφής
 2. Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (συμπληρώνεται από ιατρό)
 3. Υπεύθυνη δήλωση λειτουργίας Νηπιαγωγείου
 4. Υπεύθυνη δήλωση αποχώρησης μαθητή/τριας
 5. Υπεύθυνη δήλωση μη αλλαγής γλωσσικού τμήματος
 6. Στοιχεία επικοινωνίας γονέων
 7. Αντίγραφα ταυτοτήτων/διαβατηρίων γονέων
 8. Αντίγραφα σελίδων εμβολιασμού από το Βιβλιάριο Υγείας του παιδιού
 9. Πιστοποιητικό γέννησης του παιδιού. Για παιδιά που έχουν γεννηθεί στο εξωτερικό, το πιστοποιητικό γέννησης πρέπει να φέρει τη σφραγίδα της Χάγης (APOSTILLE) και να είναι μεταφρασμένο στα ελληνικά στην Ελλάδα.

Όλα τα παραπάνω δικαιολογητικά μπορούν να αποσταλούν συμπληρωμένα και υπογραμμένα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. από 1-15 Ιουνίου 2021 με τίτλο στο e-mail: Αίτηση εγγραφής του/της (ονοματεπώνυμο παιδιού) στο Νηπιαγωγείο του Σχολείου Ευρωπαϊκής Παιδείας.

 • Αιτήσεις που θα αποσταλούν νωρίτερα ή αργότερα από την προβλεπόμενη ημερομηνία δε θα γίνουν δεκτές.
 • Αιτήσεις με ελλιπή δικαιολογητικά δε θα γίνουν δεκτές.

Αιτήσεις εγγραφής μπορούν να γίνουν και δια ζώσης στο κτήριο του Σχολείου Ευρωπαϊκής Παιδείας την περίοδο 1-15 Ιουνίου 2021. Σε αυτήν την περίπτωση και για αποφυγή συνωστισμού και της διασπορά του ιού COVID-19 πρέπει:

 1. Να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με το Σχολείο στο τηλέφωνο: 2810 301780 από την Δευτέρα 31 Μαΐου 2021 και εξής, ώστε  να οριστεί ραντεβού συγκεκριμένη ημέρα και ώρα.
 2. Οι ενδιαφερόμενοι να προσέρχονται στον χώρο του Σχολείου κάνοντας χρήση μάσκας.
 3. Οι ενδιαφερόμενοι να απολυμαίνουν τα χέρια τους πριν την είσοδο στον χώρο του Σχολείου (απολυμαντικό υγρό υπάρχει στην είσοδο).